tavo diskusijų apie Japoniją namai~
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 BORN

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: BORN   Pir. 02 20, 2012 3:05 pm


BORN - tai visual kei grupė susikūrusi 2007, iš pražių buvo žinoma RENNY AMY, po to D&L vardais. Savo veiklą kaip BORN pradėjo 2008. Grupė pasirašiusi sutartį su Indie-PSC.
Nariai:

Vokalistas: Ryoga
Kraujo grupė: -
Gimimo data: Liepos 3

Gitaristas: K
Kraujo grupė: A
Gimimo data: Gegužės 26

Gitaristas: Ray
Kraujo grupė: O
Gimimo data: Liepos 10

Bosistas: Kifumi
Kraujo grupė: O
Gimimo data: Birželio 12

Būgnininkas: Tomo
Kraujo grupė: A
Gimimo data: Lapkričio 18

Diskografija:
The Public Circus (2007.06.20) [Singlas]
Vermin´s Cry (2008.04.09) [Singlas]
Dust pain (2008.04.16) [Singlas]
tHiNk (2008.06.11) [Singlas]
with hate (2008.10.22) [Singlas]
Abnormal Head Machine- (2009.02.25) [Albumas]
Sakura (2009.04.28) [Singlas]
felony (TYPE A -BOLDNESS SESSION-) (2009.07.08) [Singlas]
felony [TYPE B -DECADANCE SESSION-] (2009.07.09) [Singlas]
Red Hot Cobra (2010.01.27) [Singlas]
Courtship (2010.04.09) [Singlas]
BLACK BORN MARKET (2010.08.18) [Singlas]
BLACK THEORY MANIA (2010.09.15) [Mini-Albumas]
BLACK DEAD MUZIC (2010.10.13) [Mini-Albumas]
DOGMA (Regular Edition) (2011.02.02) [Mini-Albumas]
DEMONS (Limited Edition) (2011.06.15) [Singlas]
DEMONS (Regular Track Only) (2011.06.15) [Singlas]
Psycho Diva (2011.09.14) [Singlas]
ProudiA (2011.12.07) [Singlas]
VIGOUR (2012.02.01) [Albumas]


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
 
BORN
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
⊰ Your JP dream⊱ :: Viena šalis - Japonija :: Jrock-
Pereiti į: