tavo diskusijų apie Japoniją namai~
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Alice Nine

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: Alice Nine   Pir. 02 20, 2012 3:16 pm


Alice Nine tai japonų visual kei grupė susikūrusi 2004 metais. Ją sudaro perki nariai: vokalistas 将 (Shou) , gitaristai ヒロト (Hiroto) ir 虎 (Tora), bosistas 沙我 (Saga) ir būgnininkas Nao. 2004 metų rugpjūtį, Alice Nine susikūrė po grupės Givuss išsiskyrimo. Grupės vokalistas Shou ir gitaristas Tora ėmė ieškoti narių naujais grupei. Saga, bosistas iš grupės Delta Ark, ir Nao, būgnininkas iš Fatima ir RusH grupių, taip pat ieškojosi grupės, ir taip ketvertukas susijungė. Hiroto buvo paskutinysis narys prisidėjęs prie Shou, Tora, Saga, ir Nao, kai jie jį pastebėjo grupėje Baquepia.

Nariai :

Vokalas: Shou
Gimimo data: 7.5
Kraujo grupė: O

Gitara: Hiroto
Gimimo data: 5.4
Kraujo grupė: O

Gitara: Tora
Gimimo data: 9.17
Kraujo grupė: O

Bosas: Saga
Gimimo data: 6.24
Kraujo grupė: AB

Būgnai: Nao
Gimimo data: 7.31
Kraujo grupė: A

Diskografija :
Namae wa, Mada Nai (2004.07.05) [Singlas]
Gion Shouja no Kane ga Naru (2004.11.17) [Mini-Albumas]
Gin no tsuki, kuroi hoshi (2005.03.30) [Singlas]
Yami ni chiru sakura (2005.04.27) [Singlas]
Yuri wa aoku saite (2005.05.25) [Singlas]
ALICE IN WONDEЯLAND (2005.11.23) [Mini-Albumas]
Hana Sou Musou Shi (2005.11.23) [Mini-Albumas]
Namae wa madanahi (2005.11.30) [Singlas]
Kowloon-NINE HEADS RODEO SHOW- (2006.01.25) [Singlas]
Akatsuki / Ikuoku no chandelier (2006.02.22) [Singlas]
FANTASY (2006.02.22) [Singlas]
Zekkeishoku (2006.04.26) [Albumas]
NUMBER SIX. (2006.10.04) [Singlas]
BLUE PLANET (2006.10.04) [Singlas]
JEWELS (2007.03.21) [Singlas]
WHITE PRAYER (2007.06.06) [Singlas]
TSUBASA. (2007.10.24) [Singlas]
Alpha (2007.11.28) [Albumas]
MIRROR BALL (2008.03.26) [Singlas]
Rainbows (2008.08.06) [Singlas]
CROSS GAME (2008.12.10) [Singlas]
VANDALIZE (2009.01.14) [Albumas]
Hana (2009.08.05) [Singlas]
alice nine. - Complete Collection 2006-2009 (2010.03.24) [Albumas]
Senkou (2010.08.25) [Singlas]
Stargazer: (2010.11.10) [Singlas]
GEMINI (2011.02.09) [Albumas]
Blue Flame (2011.06.08) [Singlas]
Heart Of Gold (2011.09.07) [Singlas]
Niji no Yuki (2011.12.21) [Singlas]
"9" (2012.02.22) [Albumas]


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
Duckie-chan
Sumanai tapti otaku
Sumanai tapti otaku
avatar

▌PRANEŠIMAI : 199
▌+ : 0
▌AMŽIUS : 20
▌VARDAS : Nina
▌NORĖČIAU BŪTI... : Geiša~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alice Nine   Antr. 02 21, 2012 3:31 pm

Suck a cute band!
Begalo myliu jų klipus. Shou šypsena yra nuostabi n.n
Bet aišku, myliu Saga <3333333

Šiaip... Vieni iš mylimiausių~
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jp-dream.mygoo.org
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alice Nine   Antr. 02 21, 2012 3:35 pm

aš myliu viską, ką jie daro !
ir dabar labai labai labai laukiu naujo jų albumo ^^
labiausiai myliu hiroto <33
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: Alice Nine   

Atgal į viršų Go down
 
Alice Nine
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
⊰ Your JP dream⊱ :: Viena šalis - Japonija :: Jrock-
Pereiti į: