tavo diskusijų apie Japoniją namai~
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kra

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: Kra   Pir. 02 20, 2012 3:44 pm


Kra yra keturių žmonių visual kei grupė iš Japonijos, susikūrusi 2001 metais. Grupę sudaro vokalistas 景夕 (Keiyu), gitaristas タイゾ (Taizo), bosistas 結良 (Yuura) ir būgnininkas 靖乃 (Yasuno). Buvęs narys - gitaristas 舞 (Mai), jis paliko grupę 2010 metais dėl prastos sveikatos. Jie yra pasirašę kontraktą su PS Company. Kra muzikoje gausu linksmų ir optimistiškų garsų, kurie gerai atitinka jų šviesią ir spalvingą išvaizdą.

Nariai :

Vardas: Keiyu
Gimimo diena: vasario 26
Kraujo grupė: B

Vardas: Taizo
Gimimo diena: vasario 18
Kraujo grupė: A

Vardas: Yuura
Gimimo diena: rugpjūčio 12
Kraujo grupė: A

Vardas: Yasuno
Gimimo diena: lapkričio
Kraujo grupė: AB

Diskografija :
Brise (2002.05.18) [Demo-Tape]
Boku to no Himitsu (2002.10.30) [Mini-Albumas]
Kimi ni Shitsumon! (2003.01.29) [Mini-Albumas]
Circus Shonen (2003.05.07) [Singlas]
Artman (2003.10.29) [Mini-Albumas]
Kuu (2004.03.10) [Singlas]
Shiki tabi no samposha (2005.04.20) [Mini-Albumas]
ACID Märchen (2005.08.17) [Mini-Albumas]
Yaneura no Kanrinin (2005.11.23) [Singlas]
Brahman (2005.11.23) [Singlas]
Hoshizora Ressha no Kiteki wo Kikinagara (2006.03.08) [Mini-Albumas]
Krabian Night (2006.03.08) [Mini-Albumas]
Heart Balance (2006.09.21) [Singlas]
artman (2006.12.06) [Singlas]
dhar.ma (2007.03.07) [Albumas]
Creatures (2007.09.26) [Albumas]
Yell (2008.01.23) [Singlas]
Escape (2008.03.12) [Albumas]
Kizuna (2008.05.14) [Singlas]
Amaoto wa Chopin no shirabe (2008.10.08) [Singlas]
Life ~Today is a very good day to Die~ (2009.02.04) [Albumas]
Love Lab (2009.06.10) [Singlas]
bird (2009.10.28) [Singlas]
Twinkle star BEST 2006-2009 (2010.02.24) [Albumas]
Dennoo Imagination (2010.08.18) [Singlas]
GURICO (2010.11.24) [Albumas]
Fushigi na Sekai kara no Shoutaijou (2011.06.01) [Singlas]
Naro to Torte (2011.10.26) [Albumas]


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
 
Kra
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
⊰ Your JP dream⊱ :: Viena šalis - Japonija :: Jrock-
Pereiti į: