tavo diskusijų apie Japoniją namai~
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Girugamesh

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: Girugamesh   Pir. 02 20, 2012 7:30 pm


Girugamesh (ギルガメッシュ) yra japonų alternatyvaus metalo visual kei grupė, susikūrusi 2003.

Nariai :

Vokalas: Satoshi
Gimimo data: spalio 13, 1984
Kraujo grupė: O

Gitara : Nii
Gimimo data: liepos 22, 1984
Kraujo grupė: A

Bosas : ShuU
Gimimo data: gruodžio 26, 1984
Kraujo grupė: O

Būgnai :Яyo
Gimimo data: rugsėjo 20, 1986
Kraujo grupė: A

Diskografija :
Jelato (2004.08.03) [ Singlas ]
[Kaisen]-Kikaku Kata Enban- (2004.08.15) [ Singlas ]
mikongyaku (2004.08.24) [ Singlas ]
[Kuukyo no Utsuwa]-Kyo Saku Kata Enban- (2004.12.25) [ Singlas ]
glamorous sky (2005.00.00) [ Singlas ]
Kyozetsu Sareta Tsukue ~ Tandoku Kata Enban (2005.01.25) [ Singlas ]
Kosaki Uta ~ Kaijou Kata Enban (2005.04.20) [ Singlas ]
Sakaurami ~ Muhaikei Enban (2005.04.20) [ Singlas ]
Senyuu Tou Uta (2005.04.20) [ Singlas ]
goku -shohan kata enban- (2005.05.25) [ Mini-Albumas ]
Fukai no Yami ~ Mayosake Kata Enban (2005.09.14) [ Singlas ]
[Risei Kairan] Ranchogata Enban (2005.11.30) [ Singlas ]
Honno Kaiho - Kakuseigata Enban (2005.11.30) [ Singlas ]
Rei -Zero ~ Mukei Kata Enban (2006.04.05) [ Singlas ]
omae ni sasageru minikui koe (2006.04.12) [ Singlas ]
13's reborn (2006.09.27) [ Albumas ]
volcano (2007.03.14) [ DVD-Singlas ]
Reason of crying (2007.07.18) [ Mini-Albumas ]
Girugämesh (2007.12.26) [ Albumas ]
MUSIC (2008.11.05) [ Albumas ]
ALIVE (2009.06.10) [ Singlas ]
BORDER (2009.08.05) [ Singlas ]
crying rain (2009.10.07) [ Singlas ]
NOW (2009.12.16) [ Albumas ]
Color (2010.07.07) [ Singlas ]
Inochi no Ki (2010.10.06) [ Singlas ]
Go (Gekiatsu Ban) (2011.01.26) [ Albumas ]
pray (2011.04.13) [ Singlas ]


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
 
Girugamesh
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
⊰ Your JP dream⊱ :: Viena šalis - Japonija :: Jrock-
Pereiti į: