tavo diskusijų apie Japoniją namai~
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Perfume

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
haruhi
Stebi sakurų žydėjimą
Stebi sakurų žydėjimą
avatar

▌PRANEŠIMAI : 458
▌+ : 8
▌AMŽIUS : 21
▌MIESTAS : Panevėžys
▌NORĖČIAU BŪTI... : jrock`erio žmona ! ^^

RašytiTemos pavadinimas: Perfume    Antr. 02 21, 2012 4:03 pm


Perfume - japonų merginų trio iš Hirošimos, Japonijos. Grupės narės - Ayano Ōmoto (Nocchi), Yuka Kashino (Kashiyuka), and Ayaka Nishiwaki (A~chan). Jos debiutavo 2001 metais.

Narės :

Vokalas: Ayaka Nishiwaki
Gimimo data: 1989-02-15
Kraujo grupė: A

Vokalas: Ayano Ōmoto
Gimimo data: 1988-09-20
Kraujo grupė: A

Vokalas: Yuka Kashino
Gimimo data: 1988-12-23
Kraujo grupė: A

Diskografija :

Omajinai★Perori (2002-03-21) [Singlas]
Kareshi Boshūchū (2002-11-01) [Singlas]
Sweet Donuts (2003-08-06) [Singlas]
Monochrome Effect (2004-03-17) [Singlas]
Vitamin Drop (2004-09-08) [Singlas]
Linear Motor Girl (2005-09-21) [Singlas]
Computer City (2006-01-11) [Singlas]
Electro World (2006-06-28) [Singlas]
Perfume ~Complete Best~ (2006-08-02) [Albumas]
Fan Service (sweet) (2007-02-14) [Singlas]
Polyrhythm (2007-09-12) [Singlas]
Baby cruising Love/Macaroni (2008-01-16) [Singlas]
Fan Service -Prima Box- (2008-02-13) [Singlas]
GAME (2008-04-16) [Singlas]
Love the World (2008-07-09) [Singlas]
Dream Fighter (2008-11-19) [Singlas]
One Room Disco (2009-03-25) [Singlas]
Triangle (2009-07-08) [Albumas]
Fushizen na Girl/Natural ni Koishite (2010-04-14) [Singlas]
VOICE (2010-08-11) [Singlas]
Nee (2010-11-10) [Singlas]
Laser Beam/Kasuka na Kaori (2011-05-18) [Singlas]
Spice (2011-11-02) [Singlas]
JPN (2011-11-30) [Albumas]


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/jrasy9
 
Perfume
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
⊰ Your JP dream⊱ :: Viena šalis - Japonija :: Jpop-
Pereiti į: